Sefirin Kızı Çukur'u tahtından etti! İşte Pazartesi gününün en çok izleneni..

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur reytinglerde geriye düştü.

Merve Mutlu
21 Ocak 2020 - 16:25
Yeni Bölüm

3 sezondur ekranlarda olan ve hem başarılı oyuncu kadrosu hem de sürükleyici hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken fenomen dizi Çukur, yayına başladığı günden beri Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olarak yoluna devam ediyordu. 

20-01/21/ukur-sefirin-kizi.jpg

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez ve Hazal Subaşı gibi başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Çukur dizisinin reytingleri hem kanalın hem de Ay Yapım'ın yüzünü güldürüyordu ancak sevilen dizi tahtından oldu. 

Sefirin Kızı ne kadar izlendi?

20-01/21/pazartesi-en-cok-ne-izlendi.png

En son 5. bölümü yayınlanan Star TV dizisi Sefirin Kızı, Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ü başrolde buluşturarak kendisine güçlü bir yer açtı. Çukur dizisi ile başa baş bir mücadele içerisine giren Sefirin Kızı total ve AB'de birinci, Çukur dizisi ise total grubunda ikinci olurken; AB Grubunda ikinciliği Fox Ana Haber'e kaptırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin