Babil dizisinin kadrosunda Veda Yurtsever de var!

Star TV'nin yeni dizisi Babil'in kadrosundan yeni bir isim daha.

Merve Mutlu
14 Ocak 2020 - 12:03
Gündem

belN Connect için hazırlanan ancak zaman uyuşmazlığı nedeniyle televizyon ekranlarına taşınarak Star TV'de yayınlanacak olan Babil dizisinin izleyici ile buluşması için geri sayım başladı. 

20-01/14/babil-dizisi.png

Özel bir üniversitede ekonomi alanında profesör olan ve sisteme kafa tutan İrfan hocanın işsiz kalması ve ölümcül bir hastalığa yakalanan oğlu için para bulma macerasını konu alacak olan Babil dizisinin kadrosundaki bir isim daha ortaya çıktı. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Ozan Güven, Aslı Enver ve Mesut Akusta'nın başrolde olduğu yeni dizi Babil'in kadrosu da hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. 

Babil dizisinin kadrosunda yeni isim: Veda Yurtsever!

20-01/14/veda-yurtsever.png

İki Aile ve Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizilerde boy gösteren ve ekranların sevilen isimleri arasına giren Veda Yurtsever de Babil dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden biri oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin