Ramo Ramazan (Murat Yıldırım) kimdir?

Show TV'nin yeni dizisi Ramo'nun konusu gibi oyuncuları da dikkat çekiyor. Ramo dizisinin oyuncularını ve karakterlerini sizler için derledik.

Merve Mutlu
14 Ocak 2020 - 15:00
Yeni Bölüm

Show TV'nin yeni dizisi Ramo'nun konusu gibi oyuncuları da dikkat çekiyor. Başrolünde Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ı buluşturan Ramo dizisinde Ramazan kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler!

Ramo Ramazan kimdir?

20-01/14/ramo-kimdir.png

Kendine has yöntemleri olan ve düşmanlarına acımasızlık, sevdiklerine merhamet gösteren bir aile lideridir. Zekidir ve gözü karadır. Ailesini ve sevdiklerini korumak için her şeyi yapar. İçine sürükleneceği savaşta aşık olmak da onun kaderidir. 

Ramo dizisinde Ramazan karakterini Murat Yıldırım canlandırmaktadır. 

Murat Yıldırım kimdir?

20-01/14/murat-yildirim-kim.jpg

13 Nisan 1979 doğumludur. Y.T.Ü. Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Murat Yıldırım; okuldaki tiyatro bölümüne girerek oyunculuğa ilk adımı atmış oldu ve üç sene amatör olarak tiyatro yaptı. Tiyatro bölümündeki arkadaşları vasıtasıyla TV dünyasına giren Murat Yıldırım'ın TV ile ilk tanışmasını sağlayan, 2003'te 'Ölümsüz Aşk'ta küçük bir rol alması oldu. 'Ölümsüz Aşk' şansızlıktan dolayı on bir bölüm sürdü. Yine de Murat Yıldırım için büyük bir deneyim olmuştu. Daha sonrasında 2004'te 'Bütün Çocuklarım''da 'Mesut' karakterini canlandıran Murat Yıldırım, oyunculuğa 'Büyük Yalan''la devam etti. 2006'da 'Fırtına''da baş rol oynayarak artık şöhreti yakalamıştı. Sinema dünyasına da 2006'da 'Araf' filmiyle girdi. 'Araf' filmi 'Altın Portakal''da aday gösterilmesi başarısının bir kanıtı olmuştu. Kimsesizler adlı yapımda da yürütücü yapımcılığını üstlenmiştir. Yıldız Sahne'de "Salaklar sofrası" (Le Diner de Cons) isimli oyunda Cheval rolünü oynamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin