Ramo Sibel (Esra Bilgiç) kimdir?

Show TV'nin yeni dizisi Ramo'nun konusu ve oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. Ramo dizisindeki Sibel kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. Hepsi bu haberde.

Merve Mutlu
14 Ocak 2020 - 16:12
Yeni Bölüm

Show TV'nin yeni dizisi Ramo'nun konusu ve oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. Ramo dizisindeki Sibel kimdir? Baş karakterlerden biri olan Sibel'i sizler için derledik. İşte tüm merak edilenler.. 

Ramo Sibel kimdir?

20-01/14/ramo-sibel.png

Aklı başında ve eğitimli bir kadın olan Sibel güçlü ve cesur da bir kadındır. Mafyalar dünyasının patronu olan Cengiz'in kızıdır. Ailesine, özellikle babasına açılmış olan beklenmedik savaş onun da hayatını değiştirecektir. Ramo ile yaşayacağı aşk ise her şeyi alt üst edecektir

Ramo dizisinde Sibel karakterini Esra Bilgiç canlandırmaktadır.

Esra Bilgiç kimdir?

20-01/14/esra-bilgic-kimdir.jpg

14.10.1992 Ankara doğumludur. Haccetepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olan güzel oyuncu ayrıca Bilkent Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü'nü de bitirmiştir. Daha önce hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan Esra Bilgiç’in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yapımlı Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterini canlandırarak olmuştur. Sırf bu dizi için binicilik eğitimi alan oyuncu, güzelliği ile izleyenleri büyülemeyi başarmıştır. Oyunculuk dışında moda tasarımıyla da ilgilenmektedir.


En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan karakteriyle tarihteki önemli bir kişilik olan Ertuğrul Gazi'nin eşini canlandırmıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin