Shameless dizisi sona eriyor! 11. sezon sürprizlerine hazırlıklı olun!

Shameless ile son bir sezon daha! 11. ve final sezonu onayını alan Shameless'in yeni sezonuna dair ilk bilgiler...

Showtime'ın dünya çapında büyük popülariteye sahip dizisi "Shameless"e veda etmeye hazır mısınız? Gallagher ailesi son bir sezon için daha geri dönecek!

SHAMELESS İÇİN 11. VE FİNAL SEZONU ONAYI DUYURULDU!

Aynı isimdeki İngiliz yapımı diziden Amerikan televizyonlarına uyarlanan, 2011'de başladığı ekran serüveninde 10. sezonunun sonuna yaklaşan Shameless'ın 11. sezonuyla birlikte ekranlara veda edeceği duyuruldu.

Televizyon Eleştirmenleri Birliği kış basın turu esnasında Showtime Entertainment Eş Başkanı Gary Levine'in duyurduğu gelişmeye göre dizi tıpkı Paul Abbott'un yaratıcısı olduğu orijinal İngiliz dizisi gibi 11 sezon sürmüş olacak.

20-01/14/shameless-11-sezon.jpg

SHAMELESS 11. SEZON BEKLENENDEN ERKEN GELECEK!

Dokuzuncu sezonunun 14 bölüm olması dışında diğer tüm sezonları 12 bölümden oluşan Shameless'ın final sezonu da 12 bölümden oluşacak.

Şimdiye kadar sonbahar ya da kış aylarında başlamasına alışık olduğumuz dizinin final sezonu yaz döneminde başlayacak. Böylelikle dizi ve hayranları için bir ilk yaşanmış olacak!

Final gelişmesini duyururken "Shameless karakterleri, Showtime izleyicilerine kanal tarihimizdeki herhangi bir programdan daha fazla kahkaha, gözyaşı ve saf zevki bir arada sundu" ifadesini kullanan Levine'in açıklamalarına göre William H. Macy başta olmak üzere devam etmekte olan 10. sezonda yer alan tüm isimler yeni sezonda da devam edecek. Bu isimler Jeremy Allen White (Lip), Kate Miner (Tami), Cameron Monaghan (Ian), Noel Fisher (Mickey), Emma Kenney (Debbie), Ethan Cutkosky (Carl), Christian Isaiah (Liam), Shanola Hampton (V) ve Steve Howey (Kev) olarak sıralanıyor.

20-01/14/shameless-foto.jpg

Final sezonunda bazı sürprizlerin izleyiciyi beklediğini ifade eden Levine, dokuzuncu sezon sonunda dizi ekibinden ayrılan Emmy Rossum'un dönüş ihtimali konusunda ise kesin bir şey söylemezken kapıyı açık bırakması dikkat çekti.

Bonanza Productions, John Wells Productions & Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Shameless'ın devam etmekte olan 10. sezonu 26 Ocak 2020'de tamamlanacak.

"Shameless" (Showtime) 10. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin