Emergence 1. sezon 11. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Sezon finaline yaklaşan gizem-gerilim dizisi Emergence'in yeni bölümünde neler olacak? Emergence 1. sezon 11. bölüm konusu ve fragmanı...

Gizem-gerilim türündeki ABC dizisi "Emergence" son olarak geçtiğimiz hafta sezonun 10. bölümü "15 Years" ile ekranlara geldi.

EMERGENCE 1. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; Jo Evans ismindeki bir polis müdürünün gizemli bir kazanın gerçekleştiği yerde bulduğu küçük bir çocuğu evine alması ve konuyla ilgili yürüttüğü soruşturmanın kendisini hayal ettiğinden çok daha büyük bir komplonun içine çekmesine odaklanan Emergence'ın yayınlanan son bölümünde; aylarca süren çözümsüzlük sürecinin ardından Evans ailesi nihayet kendilerini Piper'a götürecek bir bilgi edinir. Jo ve Brooks bu yeni ipucunun izini sürerlerken Ed, Mia'ya Piper'a mesaj göndermeye çalışması için yardım eder. Bu esnada Alex ve Chris limanda gerçekleşen şüpheli bir sevkiyatı takip etmek için iş birliği yaparlar.

20-01/14/emergence-1x10-foto4-1578423552.jpg

EMERGENCE 1. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Leslie Hope'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 10. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.28 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

İlk sezonu 13 bölümden oluşan dizinin mevcut izlenme oranları ortalaması dizinin geleceğini tehlikede göstermeye devam ediyor.

EMERGENCE 1. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Jerome Schwartz & Nick Parker'ın senaryosunu kaleme alıp, J. Miller Tobin'in (Stitchers, Revenge) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümü "Applied Sciences" 14 Ocak 2020 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/14/emergence.jpg

EMERGENCE 1. SEZON 11. BÖLÜM KONUSU

Jo ve Brooks, Piper ile iletişim kurmaya çalışırlarken beklenmedik bir ekip kurarlar.

Bu arada Piper, Benny'yi Helen'in gizemli görevinden kurtarmak için kararlıdır. Alex ise yaşamını değiştirecek bir teklif alır.

Oyuncu kadrosu: Allison Tolman (Jo Evans), Alexa Swinton (Piper), Owain Yeoman (Benny Gallagher), Ashley Aufderheide (Mia Evans), Robert Bailey Jr. (Chris Minetto), Zabryna Guevara (Abby Frasier), Donald Faison (Alex Evans), Clancy Brown (Ed Sawyer).

Konuk oyuncular: Maria Dizzia (Emily), Lucas Van Engen (Charlie), Gabriel Sloyer (Francis), Tom O'Keefe (Sam), Rowena King (Helen), Enver Gjokaj (Ajan Ryan Brooks)

"Emergence" (ABC) 1. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin