Bad Boys film serisinin spinoffu dizi olarak geliyor!

Sevilen film serisi Bad Boys'un bir karakterinin merkezinde olacağı yeni bir dizi için çalışmalara başlandı.

Volkan Küçükel
26 Ekim 2017 - 10:13
Gündem

"Bad Boys (Çılgın İkili)" film serisi de dizi oluyor!

BAD BOYS SPINOFF'U GELİYOR!

Serinin ikinci filmi olan Bad Boys II'de Gabrielle Union'ın hayat verdiği "Syd" karakterinin merkezinde olacağı yeni bir dizi projesi için ilk adımın atıldığı öğrenildi.

SYD KARAKTERİ MERKEZDE OLACAK!

Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi'nde gizli bir görevde olan Özel Ajan Sydney "Syd" Burnett, Bad Boys film serisinin ikincisinde Dedektif Marcus Burnett'ın (Martin Lawrence) kız kardeşi olarak biliniyor. Syd'in Marcus'un iş ortağı Mike Lowrey (Will Smith) ile gizli bir romantik ilişki yaşaması zorlu görevlerinin ortasında ikili arasında gerilim yaşanmasına neden olmuştu.

45 yaşındaki Gabrielle Union'ın son olarak rol aldığı dizisi Being Mary Jane gelecek sene içinde BET ekranlarına gelecek iki saatlik final filmi ile vedasını gerçekleştirecek. Aktris dizi dünyasında geçiş dönemde Flashforward dizisinde Zoey Andata karakteriyle de karşımıza çıkmıştı.

17-10/26/bad-boys-2.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Bad Boys film serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, 2.0 Entertainment'tan Doug Belgrad, Primary Wave Entrtainment ve Sony Pictures TV Studios'un arkasında olduğu dizinin yazar ekibi The Blacklist yazar-yapımcılarından Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisinden oluşuyor.

Potansiyel dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Jeff Gaspin, Jeff Morrone, Doug Belgrad, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve KristieAnne Reed gibi isimler yer alıyor.

17-10/26/bad-boys-dizisi.jpg

Henüz ismi netleşmeyen projenin şimdiden çeşitli kanallara pazarlanması konusunda görüşmelere başlandığı ve birçok platformdan büyük ilgi gördüğü konuşuluyor.

Detayların şimdilik saklı tutulduğu dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Projenin hayata geçip dizi olarak televizyon ekranlarındaki yerini alması halinde bizleri uyuşturucu ticareti merkezli dinamik ve bol aksiyonlu bir hikayenin beklediğini söyleyebiliriz.

"Bad Boys II (2003)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin