The Good Doctor haftalık sıralamada zirveye çıkan dizi olarak bir ilki başardı!

Sezonun tatlı sürprizi The Good Doctor adından bahsettirmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
26 Ekim 2017 - 01:50
Gündem

Bir Güney Kore dizisinden Amerikan televizyonlarına uyarlanan ABC dizisi "The Good Doctor" sezonun en iyi çıkış yapan yeni yapımlarından biri olduğunu her geçen hafta daha çok belli ediyor!

Geçtiğimiz haftalarda tam sezon onayını alıp ilk sezon bölüm sayısını 18'e yükselten dizi, Amerikan ulusal kanalları içinde haftanın sıralamasında zirveye çıkarak en çok izlenen dizi olmayı başardı.

Sonradan izleme verilerinin (DVR, on-demand) dahil edilmesiyle birlikte oluşan tabloda medikal drama The Good Doctor, toplam haftalık izleyici sayısındaki ilk galibiyetini elde etmeyi başardı.

"THE GOOD DOCTOR" 3. HAFTASINDA ZİRVEDE!

Dizinin üçüncü bölümünün kendi zaman dilimi ve aynı gün içindeki izlenme oranlarına, gelen verilerle eklenen 7.5 milyonluk izleyiciyle birlikte dizinin bölümdeki toplam izleyici sayısı 18.2 milyona kadar ulaştı.

17-10/26/the-good-doctor-abc.jpg

NCIS VE THE BIG BANG THEORY GERİDE KALDI!

Böylelikle sezonun üçüncü haftasında en çok izlenen program olarak öne çıkan yapım CBS'in The Big Bang Theory (17.9 milyon), NCIS (17.4 milyon) ve NBC'nin This Is Us (17.1 milyon) ve Sunday Night Football (16.2 milyon) gibi iddialı yapımlarını gerisinde bırakmayı bildi.

NCIS ve This Is Us gibi ciddi izleyici kitlesine sahip olan yapımlara kafa tutmaya başlayan The Good Doctor ekibi artık hedefini sezonun en çok izlenen programı unvanını elde etmek olarak belirlemiş durumda.

17-10/26/the-good-doctor-dizisi.jpg

"THE GOOD DOCTOR" KONUSU

Prestijli bir hastanenin pediatrik cerrahi biriminde göreve başlayan savant sendromlu genç doktor Dr. Shaun Murphy'i (Freddie Highmore) merkezine alan hikayeye sahip The Good Doctor'ın oyuncu kadrosunda Richard Schiff, Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Hill Harper ve Beau Garrett gibi isimler de yer alıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Dizi, sezonun 6. bölümü "Not Fake" ile 30 Ekim tarihinde izleyicilerle buluşacak.

"The Good Doctor" 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin