The Good Doctor tam sezon onayı aldı!

The Good Doctor, ikinci bölümü sonrasında yayıncı kanaldan tam sezon onayını kapmayı başardı!

Volkan Küçükel
04 Ekim 2017 - 00:40
Gündem

2013 yapımlı aynı isimdeki Güney Kore dizisinden esinlenerek ABC ekranlarına uyarlanan "The Good Doctor" ekran serüveninde ikinci haftasını da geride bıraktı.

THE GOOD DOCTOR 1. SEZON 22 BÖLÜM SÜRECEK!

25 Eylül'de "Burnt Food" isimli açılış bölümüyle izlenme oranlarında dikkat çekici rakamlar elde etmesinin ardından, bu hafta ekranlara gelen sezonun ikinci bölümü "Mount Rushmore" ile başarısını tekrarlayan dizi, yayıncı kanal ABC'den tam sezon onayını kapmayı başardı!

Bates Motel'ın final yapmasının ardından ara vermeden karşımıza çıkan Freddie Highmore'lu dizi, bu kararla birlikte ilk sezonu için ek sipariş aldı ve sezonun bölüm sayısı 13'ten 18'e yükseldi. Kısacası dizinin takipçilerini ilk sezonda uzun bir serüven bekliyor.

17-10/04/the-good-doctor-abc.jpg

Efsane dizi House M.D.'nin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-O yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin elinden çıkan The Good Doctor, 2017/18 sezonunun ulusal kanal yenileri göz önüne alındığında izlenme oranlarında şimdiye kadar görücüye çıkan yapımlar içinde bir numarada yer alıyor.

CBS'in Young Sheldon'ının ardından ise tam sezon onayı alan sezonun ikinci yeni dizisi oldu.

ABC Entertainment Başkanı Channing Dungey konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İzleyicilerimize The Good Doctor'ın ek bölümlerini verdiğimizi duyurmaktan dolayı heyecanlıyız. Freddie Highmore'un Dr. Shaun Murphy karakteriyle gösterdiği inanılmaz derecede gösterişli performansının önderliğinde gerek kamera önü gerekse de kamera arkasında harika bir ekibe sahibiz. Dizinin izleyicilerimizi büyülemeye devam edeceğinden eminiz" ifadelerini kullandı.

17-10/04/the-good-doctor-1-sezon-3-bolum-foto.jpg

THE GOOD DOCTOR REYTİNGLERİ

Sony Pictures TV Studios ve ABC Studios yapımcılığındaki The Good Doctor ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.2 reyting oranı ve 11.22 milyon izleyici rakamlarını elde etmişti.

Dizi, yayınının ardından geçen üç gün boyunca elde ettiği izlenmelerle kitlesine 5.5 milyon izleyiciyi daha eklemiş ve böylelikle toplam izleyici sayısını 16.9 milyona kadar yükseltmişti.

Prestijli bir hastanenin pediatrik cerrahi biriminde göreve başlayan savant sendromlu genç doktor Dr. Shaun Murphy'i (Highmore) merkezine alan hikayeye sahip The Good Doctor'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Richard Schiff, Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Hill Harper ve Beau Garrett gibi isimler yer alıyor.

The Good Doctor, sezonun 3. bölümü "Oliver" ile 09 Ekim'de Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"The Good Doctor" 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin