Queen Of The South 3. sezonda kim var kim yok?

Önümüzdeki yıl içinde yeni bölümleriyle ekranlara gelecek olan Queen of the South'un oyuncu kadrosundan haberimiz var!

Volkan Küçükel
26 Ekim 2017 - 01:06
Gündem

USA Network'ün 3. sezon onayını geçtiğimiz aylarda cebine koyan sevilen dizisi "Queen of the South"un geçen sezonunda tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan aktör Yancey Arias (Bosch) yeni sezonun ana oyuncu kadrosuna yükseldi.

QUEEN OF THE SOUTH 3. SEZONDA YANCEY ARIAS DAHA ÇOK GÖRÜNECEK!

Arias dizide kartellerle savaş halinde olan, kartellerin operasyonlarına darbe vurma mücadelesindeki kurnaz, acımasız ve kana susamış Yüzbaşı Cortez karakterine hayat veriyor.

Dizinin ikinci sezon finalindeki şok edici gelişmelerin ardından Arias yeni sezonda iş ortaklarını ve ittifak yaptığı kişileri gözden geçirip bu konuda bir değişime gidecektir.

17-10/26/queen-of-the-south.png

Amazon'un Bosch dizisinde de tekrar eden bir rolle görünen 46 yaşındaki Yancey Arias son dönemde başrolünde yer alıp yürütücü yapımcılarından biri olduğu Canal Street isimli film projesinin çekimlerine başladı.

Shooter, Rosewood ve Revenge oyuncunun yakın zamanda konuk oyuncu olarak boy gösterdiği diziler arasında yer alıyor.

17-10/26/yancey-airas.jpg

"QUEEN OF THE SOUTH" KONUSU

Arturo Pérez-Reverte'in çok satan kitabı "La Reina del Sur"dan Amerikan televizyonlarına uyarlanan ve başrolünde Alice Braga'yı izlediğimiz Queen of the South'ın hikayesi; küçük çapta uyuşturucu tacirliği yapan Meksikalı bir kadın Teresa Mendoza'nın Meksika karteliyle iş yapan uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşının ölümünün ardından Amerika'ya kaçması ve bu olaydan sorumlu tuttuğu karteli yok etmeye karar vermesiyle gelişen heyecan dolu olayları izleyicilere aktarıyor.

Fox 21 Television Studios ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Natalie Chaidez ve David T. Friendly gibi isimler bulunuyor.

QUEEN OF THE SOUTH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Queen of the South'un 3. sezon bölümleri 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

"Queen of the South" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin