Mr. Robot'ta Türk Bayrağı ve Atatürk Büstü dikkatlerden kaçmadı

2015 yılında Antalya'da gerçekleşen G20 zirvesine yer veren Mr. Robot'ta, Türk Bayrağı ve Atatürk Büstü dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 3 dakika kadar sahnede olan Türk Bayrağı ve Atatürk büstü dizinin Türk hayranlarını heyecanlandırdı.

Berfu Gürle
25 Ekim 2017 - 18:00
Gündem

24 Haziran 2015'te yayın hayatına başlayan dizi ABD yapımıdır. Dizinin Türkiye'de birçok izleyeni bulunuyor. 3. Sezonuna başlayan Mr. Robot'ta Türk Bayrağı ve Atatürk Büstü dikkatlerden kaçmadı.

Dizinin başrolü Elliot karakterini Rami Malek canlandırıyor. 14 adet ödül sahibi olan dizinin oyuncuları Christian Slater, Carly Chaikin, Martin Wallsström, Porita Doubleday, Grace Gummer, B. D. Wong, Micheal Cristofer gibi isimlerden oluşuyor.

Mr. Robot Konusu

Mr. Robot'ta kapitalist düzenin yaratmış olduğu sistem, dünyayı yöneten üst güçlerin savaşı ve sıradan insanların yaşam içinde aldıkları roller anlatılıyor. Gündüzleri siber güvenlik mühendisi olan Elliot, akşamları hackerlık yapan bir siber korsan oluyor. Fsociety adında bir hacker grubunun onunla iletişime geçmesiyle kendisini bir anda karmaşıklığın içinde bularak macerası başlıyor. 

17-10/25/mrrobot-replikleri.jpg

Mr. Robot 3. sezon 2. bölümünde, Antalya'da düzenlenen G20 Zirvesi'nde bir konuşmayı '29-32' dakikalarında ekrana getirildi.

17-10/25/1.png

Sahnede Türkiye dekorunu yaratacak unsurların oldukça detaylı seçildiği görülüyor. Türk Bayrağı ve Atatürk Büstünün ön planda yer alması ise Türk izleyicileri tarafın çok konuşuldu.

17-10/25/2.png

Dizinin sanat yönetmeninin en ince ayrıntıya kadar düşündüğü bu sahnede sağ köşede çerçeve içinde Türk Bayrağı yer alırken sol köşede Atatürk Büstüne yer verildi.

17-10/25/4.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin