Bad Boys spinoff dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor!

Bad Boys filminin Sydney Burnett karakterini merkezine alacak spinoff dizisinin oyuncu kadrosuna Zach Gilford ve Duane Martin de katıldı.

Volkan Küçükel
16 Şubat 2018 - 15:16
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin bir süre önce deneme bölümü siparişini verdiği "Bad Boys spinoffu" dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Bad Boys II (2003) filminde Gabrielle Union'ın hayat verdiği Özel Ajan Sydney "Syd" Burnett karakterini merkezine alacak dizinin oyuncu kadrosuna son katılan isimler Zach Gilford ve Duane Martin ikilisi oldular.

Bad Boys film serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer'ın Jerry Bruckheimer TV'si, Doug Belgrad'ın 2.0 Entertainment'ı, Primary Wave Entrtainment ve Sony Pictures TV Studios iş birliğiyle hazırlanan yapımın senaryosunu The Blacklist yazar-yapımcılarından Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisi kaleme alıyor.

Anton Cropper'in (Suits) yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesinde; son olarak Miami'de bir uyuşturucu kartelini devirirken görülen Syd Burnett'ı artık geçmişini geride bırakmış bir Los Angeles Polis Departmanı dedektifi olarak göreceğiz.

Syd, yeni iş ortağı çalışan bir anne olan Nancy McKenna ile tamamen farklı yaşam tarzı ve beklentilerine sahip olsa da her ikisi de işlerinin en iyilerindendir. Nancy McKenna, Syd'in pişmanlık duymayan keyif düşkünü yaşam tarzının büyük bir kişisel sırrı maskeleyebileceğini öğrendiğinde ise işler biraz karışacaktır.

18-02/16/bad-boys-oyunculari.jpg

GILFORD VE MARTIN'İN ROLLERİ

Zach Gilford, Los Angeles Polis Departmanı'nın zeki cinayet dedektifi Ben Walker; Duane Martin ise Los Angeles Polis Departmanı'nda Ben Walker'ın iş ortağı olan zeki ve rekabetçi cinayet dedektifi Ben Baines karakterine hayat verecek.

Ernie Hudson (Grace & Frankie) geçtiğimiz haftalarda Syd'in (Union) babasını canlandırmak üzere oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim olmuştu.

2006-2011 seneleri arasında Matt Saracen karakterine hayat verdiği Friday Night Lights dizisinin ardından bir kez daha NBC'ye uğrayan 35 yaşındaki Zach Gilford ayrıca kanalın sezon ortası dizilerinden Good Girls'te tekrar eden bir rolle görünecek. The Family (Danny Warren) ve The Mob Doctor (Dr. Brett Robinson) aktörün rol aldığı diğer diziler arasında yer alıyor.

All of Us ve Rita Rocks gibi dizilerle tanınan 52 yaşındaki Duane Martin ise son olarak The New Edition Story mini dizisinin kadrosunda yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin