Kör bir kadının cinayet çözmesine odaklanacak In the Dark dizisinin yönetmeni belli oldu!

In the Dark dizisinin deneme bölümünü Michael Showalter yönetecek.

Volkan Küçükel
16 Şubat 2018 - 16:48
Gündem

Ağırlıklı olarak genç kitleye yönelik yayınlarıyla bilinen The CW kanalının yeni sezon için aday olarak belirlediği dizilerinden "In the Dark"ın pilot bölümünü yönetecek isim belli oldu.

The Big Sick'in yönetmeni olarak bilinen Michael Showalter dizinin deneme bölümünün yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

18-02/16/michael-showalter.jpg

"IN THE DARK" KONUSU

CBS TV Studios ve Ben Stiller'in Red Hour Films'i ortaklığında hazırlanan; Corinne Kingsbury'nin (Newsroom, Back In The Game) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi kısaca şöyle:

In the Dark'ın hikayesi; uyuşturucu tacirliği yapan arkadaşının öldürülmesinin tek tanığı olan kör bir kadına odaklanıyor.

Kör kadın, anlattığı hikayenin polis tarafından inandırıcı bulunmamasının ardından köpeği Pretzel ile birlikte kendi işini görmeye karar verir. Bir yandan katili bulmaya çalışırken diğer yandan renkli flört yaşamı ve aşırı koruyucu ebeveynlerine ait kılavuz köpek okulunda nefret ettiği işiyle de ilgilenmeyi sürdürür.

Kingsbury ve Showalter ile birlikte Red Hour Films'ten Stiller, Jackie Cohn ve Nicky Weinstock projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

18-02/16/corinne-kingsbury.jpg

SHOWALTER'IN İŞLERİ

Yaratıcısı olduğu TBS komedisi Search Party ve ortak yaratıcısı olduğu Netflix komedisi Wet Hot American Summer'da oyuncu ve yürütücü yapımcılık da yapan 47 yaşındaki Michael Showalter, geçmiş dönemde Grace and Frankie ve Love gibi dizilerde de yönetmen koltuğunda oturdu.

In the Dark'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin