ABC'nin deneme bölümü siparişi verdiği For Love dizisinin yönetmeni belli oldu!

ABC'den pilot bölüm onayı alan For Love'ın yönetmen koltuğunda John Dahl oturacak.

Volkan Küçükel
16 Şubat 2018 - 17:36
Gündem

ABC Studios, yazar Michael Cooney (Identity, Jack Frost, Jack Frost 2: Revenge of the Mutant Killer Snowman) ve yapımcı Kim Moses'ın arkasında olduğu ABC'nin deneme bölümü siparişi verdiği "For Love" dizisinin yönetmeni belli oldu.

John Dahl (Outlander) dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda otururken ayrıca yürütücü yapımcı olarak hizmet verecek.

18-02/16/john-dahl.jpg

"FOR LOVE" KONUSU

Cooney'in senaryosunu kaleme aldığı ve günümüz New Orleans'ında gizli kalmış büyülü dünyaya karşı koyulan destansı bir aşk üçgeni olarak nitelendirilen For Love'un hikayesi Hope Castille karakteri üzerine yoğunlaşıyor.

Bundan beş yıl önce Hope'un nişanlısı öldürülmüştür. Ancak Hope bir sabah nişanlısından gelen telefonla şok olup sarsılır.

İngiliz yazar/yapımcı Michael Cooney ve son olarak Gone ile Conviction dizilerinde yürütücü yapımcı olarak görev yapan Kim Moses ikilisi projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

18-02/16/michael-cooney.jpg

DAHL'IN İŞLERİ

Starz'ın Outlander ve Netflix'in Marvel yapımı Iron Fist dizilerinin pilot bölümlerini yöneten 61 yaşındaki John Dahl ayrıca Showtime ile geçmişteki genel anlaşması çerçevesinde Billions, The Affair ve Ray Donovan gibi dizilerin bazı bölümlerinde yönetmenlik yaptı.

Rounders (Tutku) ve Unforgettable gibi bilindik filmlerin yönetmenliğini üstenmiş olan Dahl yakın geçmişte ise The Good Doctor ve SEAL Team dizilerinin birer bölümünde yönetmen koltuğuna oturdu.

For Love'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin