OWN'in Love Is___ isimli yeni dizisini tanıyalım!

OWN'in yeni ilişki dramedisi Love Is___'in oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
16 Şubat 2018 - 21:25
Gündem

Oprah Winfrey Network'ün (OWN) hazırlıkları devam eden yeni dramedisi "Love Is___"in oyuncu kadrosu iyice şekillenmiş durumda.

The Wire'ın dedektif Lester Freamon'ı olarak bilinen tecrübeli aktör Clarke Peters dizinin ana oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

"LOVE IS___" KONUSU

Karı-koca çift Mara Brock Akil ve Salim Akil ikilisinin arkasında olduğu Love Is ___'in öyküsü Mara ve Salim Akil'in gerçek yaşam ilişkisinden ilham alıyor.

Başarılı kariyer ve harika bir aileyi dengelemeye çalışan günümüz çiftlerinden birine bakış atan nükteli bir dizi olarak nitelendirilen Love Is___, Hollywood'da siyahların dünyasında geçerken; hikaye, çiftimizin kusursuz aşk hikayesinin başladığı 90'lı yıllara kadar bizleri götürecek.

18-02/16/clarke-peters.jpg

Clarke Peters dizide 2027 senesindeki Yasir karakterine hayat verecek. Yakışıklı ve kendine güvenen bir adam olan Yasir, Nuri'nin (Lana Young) 32 yıllık kocası. Yasir'in 1997 senesindeki halini Will Catlett, Nuri'nin 1997 senesindeki halini Michele Weaver canlandırıyor.

HBO'nun The Wire ve Theme dizileri ile bilinen 65 yaşındaki tecrübeli aktör Peters son olarak Hugh Laurie'li Chance dizisinde Carl karakteriyle iki sezon boyunca karşımıza çıktı. Oyuncu, Oscar adayı Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filminin oyuncu kadrosunda da kendine yer buldu.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Michele Weaver (Switched at Birth, Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life) ve Will Catlett (Giants) ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Idara Victor (Alita: Battle Angel), Tyrone Brown (Bull), Kadeem Hardison (K.C. Undercover, A Different World), Yootha Wong-Loi-Sing (Hunter Street, The Price of Sugar) ve Lana Young (Greenleaf) gibi isimler bulunuyor.

18-02/16/michele-weaver-will-catlett-2-shot.jpg

Mara Brock Akil ve Salim Akil ikilisinin Akil Productions'ı ve Warner Horizon Scripted Television'ın arkasında olduğu dizinin sorumlusu Mara Brock Akil.

LOVE IS___ 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak Love Is___'in başlangıç tarihi henüz duyurulmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin