Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 1. Bölümüyle övgü dolu yorumlar aldı! Bahar’ın yeniden doğuşuyla hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak!

Show TV’nin yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ 1. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 1. bölümde neler yaşandı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 2. bölümde neler olacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinde kimler rol alıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi nerede çekiliyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Demet Evgar kimdir? Buğra Gülsoy kimdir?

Volkan Usta
14 Şubat 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Show TV’nin merakla beklenen, MF Yapım imzalı yeni dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” bu akşam ekran yolculuğuna başladı. Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara baharı getiren dizi yayınlanan birinci bölümüyle övgü dolu yorumlar aldı.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın birinci bölümü AB grubunda 4.99 izlenme oranı 13.97 izlenme payı, ABC1 20+da 4.93 izlenme oranı 11.99 izlenme payı, Totalde 3.75 izlenme oranı 9.23 izlenme payı elde etti. #Bahar etiketiyle yaklaşık 6 saat TT listesinde olan dizi Salı akşamına damgasını vurdu. Uzun bir aradan sonra Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisiyle ekranlara dönen Demet Evgar, başarılı performası ile TT listesinde tam 10 saat 40 dakika yer aldı. Dizinin ikinci bölümünden yayınlanan tanıtıma, Bahar için destek mesajları yağarken; oyuncuların performansları da övgü dolu yorumlar aldı.

Hayatını eşine ve çocuklarına adayan, hayallerinden onlar için vazgeçen Bahar’a (Demet Evgar) eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) karaciğerini vermemesi sosyal medyada çok konuşuldu. Ani bir hastalıkta bütün düzeni değişen Bahar’ın hikayesi izleyenleri derinden etkiledi.

BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN?'IN 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiş, ailesine karşı fedakar ve sevgi dolu bir kadındı. Bahar’ın dışarıdan çok mutlu görünen hayatı, ani hastalığı ile bir anda sarsıldı. 

Bahar’a karaciğer yetmezliği teşhisi koyuldu. Bu süreçte tesadüf eseri yolunun kesiştiği cerrah Evren, Bahar’ın destekçisi ve doktoru oldu. Bahar’ın acilen karaciğer nakli olması gerekiyordu ve ailede bir tek eşi Timur’un karaciğeri uyumlu çıktı ancak Timur, karaciğerini vermek istemedi. Timur ve annesi Nevra’nın söyledikleri, Bahar’ı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. 

Evren’in de çabalarıyla karaciğerini verebilecek uygun başka bir donör bulundu ve Bahar ameliyata alındı. Bahar yeniden yaşama tutundu ancak bu sefer ailesinin, özellikle eşinin gerçek yüzüyle tanıştı. Bahar için işte şimdi her şey yeniden başlıyordu.

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!

Oyunculuk performanslarıyla da göz dolduran dizinin yeni bölüm tanıtımı ise izleyicileri şimdiden sabırsızlandırdı. Geçirdiği zorlu ameliyat sonrasında yeni hayatına başlayan Bahar’ın, eski gündelik alışkanlıklarını bırakması ve kendi için yaşamaya başlaması alkış topladı. Bahar’ın “Sevgili eşim Timur ve annem yaptıklarınızı hiç unutmayacağım!” sözleri, dizinin ilerleyen bölümlerinde heyecanın dozunun artacağının sinyallerini verirken; yeniden doğuş hikayesinde Bahar’a destek veren Evren’in (Buğra Gülsoy) “Bence sen çok iyi bir doktor olursun…” cümlesi izleyicileri Bahar’ın yolculuğu konusunda meraklandırdı.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” her salı saat 20.00’de Show TVde!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin