Baht Oyunu Oyuncuları ve Yayın Tarihi

Baht Oyunu oyuncuları netleşti. Dizide yer alacak olan oyuncular kimler? Baht Oyunu oyuncuları ne zaman yayınlanacak? İşte dizi için verilen son bilgiler.


06 Haziran 2021 - 02:56
Gündem

Hekimoğlu gibi iddialı dizileri final yapan Kanal D, yaz dönemine iddialı girecek. Kanalın en çok güvendiği dizilerden birisi de Baht Oyunu dizisi. Eğlenceli bir yaz dizisi olacak yapım, genç oyuncularıyla da dikkat çekecek. E tabii ki bir yandan da dizinin yayın tarihi yaklaşıyor. Haliyle Baht Oyunu oyuncuları da dizinin hikayesi de merak ediliyor.

Özellikle oyuncular bir hayli dikkat çekecek gibi. Başta Hekimoğlu’nun yıldız ismi. O zaman gelin oyunculara bakalım.

Baht Oyunu Oyuncuları Kimler?

Dizinin oyuncu kadrosunun genelde genç isimlerden oluştuğunu görüyoruz. Hikayenin etrafında döndüğü isimler yani ana başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel olacak.

Zaten dizi için yayınlanan yeni afiş üzerinde de iki oyuncunun fotoğraflarının yer aldığını anlıyoruz. Tüm Baht Oyunu oyuncularını ve oyuncuların hayat vereceği karakterleri paylaşmak istersek göreceğimiz isimler;

Aytaç Şaşmaz - Bora Doğrusöz
Cemre Baysel - Ada Sözün
Aslı Sümen - Tuğçe Dikman
İdris Nebi Taşkan - Rüzgar Akcan
Hande Subaşı - Nergis Şahin
Funda İlhan - Belma
İrem Yüksel - Selin
Suğdem Gözalır - Pırıl
Azra Aksu - Elif
Altan Erkekli - Zafer
Anıl Çelik - ali
Emrah Ben - Aslan
Tuğba Çam Makar - Yasemin

Romantik Komedi tadında olacak olan dizinin oyuncuları bu isimler olacak. Peki Baht Oyunu ne zaman yayınlanacak? Tanıtıma göre bakacak olursak çok bir zaman kalmadı. Dizinin 15 Haziran tarihinde Salı günü ekrana geldiği görülecek. Gün olarak Salı gününü seçecek olan yapımın reytingleri nasıl olacak göreceğiz. Şimdilik dizinin ne kadar devam edeceği de net değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin