Bake Squad 1. sezon Netflix'te başladı! Nasıl bir yapım?

İşinde en iyi hangisi? Bake Squad 1. sezon Netflix'te başladı! Konusu, fragmanı ve tüm detayları...

Volkan Küçükel
11 Ağustos 2021 - 13:06
Kültür Sanat

"Ben Christina Tosi, Milk Bar'ın kurucusuyum. Çok yetenekli dört pastacıdan bir ekip kurdum. Onları kapıştırmak ve özel bir günde hangisinin tatlısı seçilecek, görmek için..."

Uzman pastacıların ev sahipliği yaptığı reality yarışma programı "Bake Squad" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

The Final Table'ın ortak yaratıcısının imzasını attığı bu tatlı yarışmasını Milk Bar kurucusu Christina Tosi'nin sunumuyla izliyoruz.

Yapımda; işinin ehli pastacılar taptaze fikirler ve unutulmaz sunumlarla tatlı kavramını adeta yeniden tanımlarken; sıra dışı lezzetlerin peşinde olan müşterileri kazanmak için sıkı bir mücadelenin içine giriyorlar.

Maya-Camille Broussard, Ashley Holt, Gonzo Jimenez ve Christophe Rull dörtlüsü işlerinde en iyi olduklarını ispat etmeye çalışan yarışmacılar.

21-08/11/bake-squad-yarismacilari.jpeg

11 Ağustos 2021 Çarşamba günü platforma eklenen yapımın birinci sezonu 8 bölümden oluşmakta.

Süreleri 34 ile 36 dakika arasında değişen ilk sezon bölüm isimleri "İki Kardeşin Doğum Günü Partisi", "Rock n' Roll Temalı Düğün", "Tatlı ve Acılı Bir Parti", "Kansere Haddini Bildirme Kutlaması", "Sihirli Bir Düğün", "Patlayan Devasa Pasta", "Bol Tatlılı 16. Yaş Günü", "Pasta Aşkına" şeklinde sıralanıyor.

Sezonun açılış bölümü olan "İki Kardeşin Doğum Günü Partisi"nde; pastacılar iki çocuğun ortak doğum günü partisi için yenilebilir bir oyun alanı ve çikolatadan dev bir ejderha yumurtası gibi dikkat çekici şahane tatlar ortaya çıkarıyor.

21-08/11/bake-squad-poster.jpg

"Bake Squad" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin