İrem Sak’ın Yeni Dizisi Modern Kadın Geliyor

İrem Sak'ın yeni projesi Modern Kadın için detaylar belli olmaya başladı. Dizinin ne zaman ve nerede yayınlanacağı konusunda bilgi var mı?

Oğulcan Özsezgi
11 Ağustos 2021 - 15:15
Gündem

Yakın bir zamanda ünlü oyuncu İrem Sak’ın yeni bir dizi projesine başlayacağı konusunda bilgiler paylaşmıştık. Ünlü oyuncunun ilk defa kendi kaleme aldığı bir senaryoda oynayacağı ve biraz daha farklı bir yapının olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni dizi projesi için detaylar belli olmaya başladı. Modern Kadın adı verilecek olan dizinin nereden yayınlanacağı konusunda da bazı detaylar var.

İrem Sak için yeni bir adım olacak olan dizinin detaylarına ve nerede yayınlanacağına geçelim.

İrem Sak’ın Yeni Dizisi Modern Kadın Hakkında Merak Edilenler

İlk bilgilere göre bakacak olursak dizi tamamen İrem Sak’ın kendi kaleminden çıkacak. Ünlü isim dizinin senaryosunu yazmakla kalmayacak. Aynı zamanda dizide rol alacağı da söyleniyor. Fakat bu dizi sanıldığı gibi uzun soluklu bir televizyon dizisi olmayacak.

Dizi dijital platformda yayınlanacak bir yapım olacak. Hangi platformda yayınlanacağı konusunda ise hiçbir bilgi ortaya çıkmadı. Büyük ihtimalle Netflix olur gibi duruyor ama dediğimiz gibi kesin bir bilgi yok.

21-08/11/modern-kadin.jpg

Yapımcılığını Tims&B yapımın üsteleneceği söylenen Modern Kadın isimli dizinin ilk sezonunun ise sadece 10 bölüm olacağı söyleniyor. Devam sezonunda çalışma yapılıp yapılmayacağı noktası ise net değil. Dizi tek sezonla da bitebilir devam sezonu da gelebilir.

Kadınların dünyasını konu alacağı söylenen yapım için hala oyuncuların arandığı da söyleniyor. Yapımın ne zaman çekimlere başlayacağı konusunda bilgi yok. Muhtemelen kadro tamamlandığı zaman çekimlere geçiş yapılacaktır. Belki bu sene olmayabilir ama 2022 yılında dizi yayınlanabilir.

Dizinin yayın tarihi konusunda bir bilgi gelecek olursa ya da İrem Sak senaryo hakkında bir şeyler açıklayacak olursa yine bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin