"Balina" mayıs ve haziran temsilleriyle sezonu kapatıyor

Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesine taşınan, İbrahim Çiçek’in yönetmenliğinde, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in rol aldığı “Balina” oyunu, etkileyici hikayesiyle tiyatroseverler tarafından gördüğü yoğun ilgiyle Mayıs ve Haziran ayında gerçekleştireceği son 8 temsille sezonu kapatacak.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 12:46
Viral

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak ilk kez Türkiye tiyatro sahnesine taşınan Balina, tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Biletleri kısa süre içerisinde tükenen ve Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in büyüleyici performansıyla sahnelenen oyun, mayıs ve haziran ayında gerçekleştireceği son 8 temsiliyle bu sezonunu kapatmaya hazırlanıyor.

İbrahim Çiçek’in yönettiği ve bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesinin anlatıldığı Balina oyunu, Kia, URBAN Care, Estée Lauder ve Art de Huile’in katkılarıyla gösterimlerine devam ediyor. 

Her temsili dakikalarca ayakta alkışlanan ve büyük beğeni toplayan Balina oyununun sınırlı sayıdaki 9-10-14-15 Mayıs ile 7-8-9 Haziran biletleri passo.com.tr ve tiyatrolar.com.tr’de satışta.

Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleştireceği son 8 temsiliyle Balina oyununu kaçırmamalısınız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin