Baraj dizisinde Tarık Akan'ın rolünü Kerem Bursin mi oynayacak?

Tarık Akan ve Türkan Şoray'ın rol aldığı Baraj filminin dizisi için hazırlıklar devam ediyor.

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 15:39
Yeni Bölüm

72 yaşındaki usta oyuncu Türkan Şoray'ın 1977 yılında Tarık Akan ile rol aldığı ve yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı Baraj filminin dizi versiyonu için hazırlıklar devam ediyor. İddialara göre: Baraj dizisinde Tarık Akan'ın rolünü Kerem Bursin canlandıracak. 

19-12/30/kerem-bursin-baraj-dizisi.jpg

Türkan Şoray (Aysel), Tarık Akan (Orhan) ve Naser Malek'in (Nazım Usta) başrollerde yer aldığı Baraj Filmi, Medyapım ile Yağmur Ünal yapımcılığında Fox ekranları için dizi olarak yeniden çekiliyor. Başrol kadın yıldızı Biran Damla Yılmaz dizide, Şoray'ın canlandırdığı Aysel karakterini canlandıracak. Gözler de dizinin erkek başrol oyuncusuna çevrildi. 

Kerem Bursin Baraj dizisinde rol alacak mı?

19-12/30/kerem-bursin.png

Hasan Tolga Pulat'ın yazıp yöneteceği Baraj dizisinde Orhan rolü için Kerem Bursin'e, Nazım Usta rolü için de Serhat Kılıç'a teklif gitti. Oyuncuların teklifi kabul edip etmedikleri ise henüz bilinmiyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin