Hande Erçel'in yeni dizisi Azize final yaptı!

Ekranların yeni dizisi final yaparak ekranlara veda etti.

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 14:29
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Erçel ile Buğra Gülsoy'un yer aldığı, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Azize dizisi ani bir karar ile final yaptı. 

19-12/30/aazzziize.jpg

Ailesini yok eden Alphanlar ailesinden intikam almak için yemin eden ve Azize'ye dönüşen Melek'in, kimliğini gizleyerek yaklaştığı o mafya ailesinin en masumu olan Kartal'la karşılaşması ve hiç hesapta yokken aşık olmasını konu alan dizi, Kanal D ekranlarında büyük umutlarla başlamıştı.

Azize dizisi final mi yaptı?

19-12/30/azize.png

Çekimleri İstanbul'da yapılan dizi, 19 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı ve aynı günde Kadın, Çocuk ve Elimi Bırakma dizisi ile rekabete girdiği Salı akşamları yayınlanıyordu. Ancak bu rekabeti kaldıramayan dizinin yayın günü Cumartesi olarak değiştirilmişti. Yeni gününde de tutunamayan Süreç Film imzalı Azize, yayınlanan 6. bölümü ile sessiz sedasız ekranlardan ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin