Kıvanç Tatlıtuğ Atatürk rolünü oynamak için aldığı teklifi reddetti!

Mini dizi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün hazırlıkları başladı.

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 13:26
Yeni Bölüm

TRT ekranları yeni bir dizi hazırlığı içerisine girdi. Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstleneceği Ya İstiklal Ya Ölüm adlı yeni mini dizi için başarılı ve yakışıklı aktör Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif gitti.

19-12/30/kivanc-tatlitug.jpg

Senaryosunu usta isimlerden Funda Çetin'in kaleme aldığı ve yapımcılığını da Vizyon Film'in üstlendiği yeni dizi, "Ya İstiklal Ya Ölüm" adıyla yayına çıkmak üzere hazırlıklarına başlandı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Atatürk'ü canlandırma teklifini reddetti!

19-12/30/ataturk-kivanc.png

Yakın zamanda çekimlerine bşalanması, Mart ayında da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşması planlanan yeni mini dizi, Atatürk'ün hayatı ile ilgili olacak. Dizide Atatürk karakterini canlandırması için teklif alan aktör ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Tatlıtuğ ise teklifi kabul etmediğini şu sözlerle duyurdu: "Evet, teklif doğrudur. En çok oynamak istediğim karakterlerden biri Mustafa Kemal Atatürk olduğu için bu teklif onur vermiştir. Ancak, Ocak 2020 için daha önceden el sıkıştığımız başka bir projeye bağlı çekimlerimiz sebebiyle TRT’nin bu teklifine maalesef olumlu cevap veremedik."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin