Çukur Çağatay (Nejat İşler) kimdir?

Ekranların sevilen ismi Nejat İşler, fenomen dizi Çukur'un kadrosuna katıldı. Çukur Çağatay kimdir? Gerçek adı, yaşı dizileri... İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 11:45
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası ile Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin oyuncuları büyük beğeni topluyor. 3. sezon 15. bölümde diziye dahil olan Çağatay Erdenet karakteri ise heyecanı artıracak. 

Çukur Çağatay Erdenet kimdir?

19-12/30/nejat-isler-1577695849.png

Çukur'u yok etmek için harekete geçen Çağatay, güçlü bir ailenin ortanca çocuğudur. Koçovalılar ile sürekli karşı karşıya gelen Erdenet, Çukur'da dengelerin değişmesine neden olacak. 

Çukur dizisinde Çağatay Erdenet karakterini Nejat İşler canlandırmaktadır. 

Nejat İşler kimdir?

19-12/30/nejat-isler-kim.jpg

28 Şubat 1970'de Eyüp'te doğdu. Feshane işçilerinden birinin torunu olan Nejat İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. Okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. İşleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa'dan t-shirt alıp Teşvikiye'de sattı. Kış aylarındaysa kitap, dergi ve plak sattı. 2 yıl sonra YTÜ Fotoğraf Bölümü'nü kazanan Nejat İşler 2 senelik olan bölümden askerlik için iyi olmadığnı düşünerek vazgeçti.
10 sene kadar satış işleri ile uğraştıktan sonra Taksim'de dolaştığı bir 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, bir tiyatro sahnesinde ücretsiz gösterimde olan "Danton'un Ölümü" isimli eseri izledi. "Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir'de konservatuvar sınavına girdi ve kazandı. İstanbul'a döndüğünde, ilanını gördüğü M.S.Ü. Konservatuvarı'na başladı. 1995'te mezun olana kadar Devlet Tiyatrosu ve TV dizilerinde rol aldı.

Mezun olduktan sonra 2 arkadaşı ile birlikte Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu'nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikayeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, Tuhaf Şehir Hikayeleri, Biz Zavallı Erkekler ve Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim isimli 3 kitap yazdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin