Nejat İşler Çukur dizisinde! Çağatay karakteri heyecan katacak!

Ekranların sevilen ismi Nejat İşler Çukur dizisinin kadrosunda!

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 10:57
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri buluşturan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memilli ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı fenomen dizi Çukur 'un kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. 

19-12/30/ukur-dizisi.jpg

Bütün İstanbul'a hakim olmak için mücadele veren Çukur'un aynı zamanda Koçovalılar'ın da babalarının katilini bulmak için mücadele verdiği diziye yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Gökhan Horzum'un senaryosunu yazdığı dizi, Pazartesi akşamlarındaki zirvede olan yerini korumak için hikayesini daha da kuvvetlendiriyor. 

Nejat İşler Çukur dizisinde!

19-12/30/nejat-isler.png

Uzun süredir ismi dizi ile anılan ve gelişi dört gözle beklenen Nejat İşler, nihayet Çukur dizisine dahil oldu. 3. sezon 15. bölüm fragmanında karşımıza çıkan İşler, izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı. Sevilen oyuncu İşler diziye Yamaç Koçovalı'nın düşmanı olan Çağatay karakteri ile dahil olacak ve dizinin hikayesine yeni bir soluk kazandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin