Baraj dizisinin başrolü domuz gribi olunca sete ara verildi!

Türkan Şoray'ın Baraj filminin dizi versiyonu için yapılan hazırlıklar durduruldu.

Merve Mutlu
21 Şubat 2020 - 10:27
Gündem

Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın 1977 yılında rol aldıkları Baraj filmi, Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ile Fatih Aksoy tarafından yapımcılığı üstlenilerek diziye uyarlanıyor. Hazırlıklarına başlanan Baraj dizisinin setine ise 2 nedenle ara verildi. 

20-02/21/feyyaz-duman.jpg

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz'ın ve Nazım usta rolü ile Feyyaz Duman'ın yer alacağı dizi, Hasan Tolga Pulat tarafından yazılıyor ve yönetiliyordu. En son Kadın dizisinde Arif karakteri ile karşımıza çıkan ve yıldızı parlayan oyuncu, dizinin bitmesi ile hemen Baraj dizisinin anlaşmasını imzaladı. Hazırlıkları devam eden dizinin seti ise Feyyaz Duman'a yapılması istenen imaj değişikliği nedeniyle durduruldu. Çekimler için oyuncunun saçının ve sakalının uzaması beklenecek. 

Biran Damla Yılmaz domuz gribi oldu!

20-02/21/biran-damla.jpg

Dizinin başrolü olan ve Türkan Şoray'ın canlandırdığı karakteri canlandıracak olan güzel ve başarılı oyuncu Damla Biran Yılmaz'ın domuz gribi olması da setin durmasının diğer bir nedeni..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin