Öğretmen ne zaman başlayacak? Yayın günü belli oldu!

Fox ekranlarının yeni dizisi Öğretmen hangi gün?

Merve Mutlu
21 Şubat 2020 - 09:32
Gündem

Başrolünde idealist bir öğretmen olan Akif karakteri ile İlker Kaleli'nin yer aldığı, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Şerif Erol, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Ezgi Gör gibi isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Öğretmen dizisinin yayın tarihi belli oldu. 

20-02/21/retmen-dizisi.jpg

Çekimleri İstanbul Fatih'te bulunan Küçükkapı Lisesi'nde yapılan Medyapım ve MF Yapım ortaklığındaki dizi, yayınlanan tanıtımları ile büyük heyecan yarattı. Bir süre önce sınıf arkadaşlarının intiharının ardından hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam eden bir sınıf dolusu öğrencinin, bu intiharda payları olduğunu düşünen öğretmenleri tarafından rehine alınmaları ve gerçeklerin ortaya çıkmasını konu alacak olan Mr. Hiiragi's Homerom uyarlaması dizinin hazırlıkları da tamamlandı. 

Öğretmen dizisi ne zaman başlayacak?

20-02/21/ogretmendizisi.jpg

Merak uyandıran konusu ve sevilen oyuncularıyla dikkat çeken dizinin ne zaman başlayacağı sorusu nihayet yanıt buldu. Öğretmen dizisi 4 Mart akşamı izleyici ile tanışacak. Dizinin yayın günü de çarşamba günü seçildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin