Baraj Nazım (Feyyaz Duman) kimdir? Nerede oynadı?

Fox ekranlarının yeni dizisi Baraj'ın oyuncuları da hikayesi de büyük merak konusu. "Baraj dizisinde kim kimdir?" sorusunun cevabı haberimizde!


18 Mart 2020 - 10:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın rol aldığı 1977 yapımı Baraj filminin dizi versiyonu olan Baraj dizisinin oyuncuları ve hikayesi oldukça merak uyandırıyor. Baraj dizisi Nazım usta kimdir? Gerçek adı nedir? Oynadığı diziler nelerdir? sorularının cevabı haberimizde!

Baraj Nazım kimdir?

Nazım sert mizaçlı ve olgun bir adamdır. Bir baraj inşaatında ustabaşı olan Nazım disiplinli, tavizsiz ve içine kapanık biridir. Az konuşur ve geçmişinden asla bahsetmez. Bir arkadaşlık sitesinden bir kadınla, Nehir ile tanışır ve onunla iletişim kurduğu zamanlar her zamankinden mutludur. Yüzündeki yara yüzünden fotoğraf gönderemediği Nehir onu iyice sıkıştırmaya başlamıştır. Kendi fotoğrafını gönderemeyeceği için inşaata sürgüne gönderilen sorumsuz ama yakışıklı olan Tarık'ın fotoğrafını gönderir. Nehir'in baraja gelmesi ile de her şey birbirine girer.

Baraj dizisinde Nazım karakterini Feyyaz Duman canlandırmaktadır.

Feyyaz Duman kimdir?

1982 yılında Mardin doğumlu oyuncu Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne layık görülmüştür. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü'nden mezun olmuştur.
Bugüne kadar Fotoğraf, Si Tu Meurs, Je Tet Tue, Tatlı Biber Diyarım, Annemin Şarkısı ve İçerde gibi projelerde rol almıştır. Son olarak ise 2017 yılında yayımlanan Kadın dizisinde rol almış ve bu proje ile tanınmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin