Baraj ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu!

Merakla beklenen Baraj dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Merve Mutlu
31 Ağustos 2020 - 16:35
Gündem

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük'ün yer aldığı, 1977 yapımı Baraj adlı filmden, Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ile Fatih Aksoy tarafından yapımcılığı üstlenilerek hazırlanan Fox dizisi Baraj'ın yeni sezon tarihi belli oldu.

20-08/31/baraj-dizisi.jpg

Yaralı bir yüze sahip olan Nazım ustanın, sosyal medyada tanışıp konuşmaya başladığı ve aşık olduğu güzeller güzeli Nehir'in karşısına çıkmaktan korkması ve buluşma günü geldiğinde, gönül işlerinde usta olan ama sorumsuzluğu ve işe yaramazlığı ile bilinen Tarık'ı kendisiymiş gibi göstermesi ile karambole giren bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizi, Medyapım tarafından hazırlanıyor.

Baraj dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

20-08/31/baraj-ne-zaman.jpg

2. bölümü ile koronavirüs salgını nedeniyle sezon finali yapmak zorunda kalan uyarlama dizinin merakla beklenen 3. bölümü 1 eylül Salı akşamı Fox ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin