Virüs salgını temalı The Stand dizisinden ilk görüntüler geldi! The Stand dizisi detayları

Stephen King'in Mahşer romanından uyarlanan ve ölümcül bir salgının dünya nüfusunun %99'unu ortadan kaldırması sonrasında yaşananları konu edinen The Stand dizisi için ilk teaser video yayınlandı! The Stand nasıl bir dizi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2020 - 16:12
Kültür Sanat

Gerilim ve korku türünün kralı unvanına sahip Stephen King'in ülkemizde "Mahşer" adıyla yayımlanan romanının yeni dizi uyarlaması "The Stand" için ilk görüntüler yayınlandı!

THE STAND DİZİSİ İÇİN İLK TANITIM VİDEOSU!

King'in macera, fantezi, kehanet, alegori, aşk ve realizm öğeleriyle harmanlanmış romanı olarak nitelendirilen The Stand'in dizi uyarlamasının ilk tanıtım videosu MTV Video Music Ödülleri 2020 organizasyonunun yayını sırasında izleyiciye sunuldu.

Haberimizin sonunda izleyebileceğiniz 30 saniyelik kısa tanıtım videosu hikaye hakkında çok fazla detay barındırmıyor olsa da izleyiciye bazı karakterleri tanıtıyor ve hikayenin geçeceği atmosfer hakkında ilk izlenimleri elde etmemizi sağlıyor.

20-08/31/the-stand-foto7.jpg

TAKVİMLERİNİZİ İŞARETLEYİN!

CBS Television Studios yapımcılığındaki dizinin 9 bölümden oluşan ilk sezonu 17 Aralık 2020 Perşembe tarihinden itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

"THE STAND" BİR VİRÜS SALGINI VE SONRASINDA YAŞANANLARI ANLATIYOR!

The Stand'in hikayesi; ölümcül bir salgının dünya nüfüsunun %99'unu ortadan kaldırması sonrasında oluşan yeni dünya düzeninde iyi ile kötü arasındaki mücadeleye odaklanıyor.

Hayatta kalmayı başaran bir avuç insan kendilerini kurtaracak bir lider arayışı içine girer ve iki aday ortaya çıkar. 108 yaşındaki hayırsever rahibe Abagail ve kargaşadan beslenen şiddet yanlısı kötü adam Randall Flagg...

20-08/31/the-stand-randall-flagg.jpg

THE STAND OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Josh Boone (The New Mutants) ve Ben Cavell'ın uyarlama senaryoyu kaleme aldıkları The Stand'in geniş oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler mevcut:

Whoopi Goldberg (Rahibe Abagail), Alexander Skarsgard (Randall Flagg), James Marsden (Stu Redman), Odessa Young (Frannie Goldsmith), Jovan Adepo (Larry Underwood), Amber Heard (Nadine Cross) ile birlikte Owen Teague (Harold Lauder), Henry Zaga (Nick Andros), Brad William Henke (Tom Cullen), Irene Bedard (Ray Brentner), Nat Wolff (Lloyd Henreid), Greg Kinnear (Glen Bateman) Heather Graham (Rita Blakemoor), Eion Bailey (Teddy Weizak) ve Katherine McNamara (Julie Lawry) oyuncu kadrosunu oluşturan isimler.

Showrunner'lar Cavell ve Taylor Elmore (Justified) ile birlikte Will Weiske, Jimmy Miller, Roy Lee ve Richard P. Rubinstein projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

"THE STAND" TANITIM KARELERİ

20-08/31/the-stand-foto4.jpg

20-08/31/the-stand-foto5.jpg

20-08/31/the-stand-foto6.jpg

20-08/31/the-stand-foto3-1598878484.jpg

20-08/31/the-stand-foto2.jpg

"The Stand" (CBS All Access) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin