Yarım Kalan Aşklar ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen "Yarım Kalan Aşklar" dizisi ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
31 Ağustos 2020 - 16:09
Gündem

Başrollerinde Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı ve blutv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Yarım Kalan Aşklar'ın yayın günü ve tarihi nihayet belli oldu.

20-08/31/yarim-kalan-asklar.png

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatacak olan dizi bir süredir merakla beklenen diziler arasına girmeye başladı. Yapımcılığını Tims&B'nin üstlendiği, Tolga Sarıtaş, Ezel Akay, Cem Davran gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren dizi çok yakında blutv'de yayına girecek.

"Yarım Kalan Aşklar" ne zaman başlıyor?

20-08/31/yarim-kalan.png

Merak uyandıran ve başrol oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken dizinin hazırlıkları tamamlandı ve izleyici karşısına çıkmak üzere geri sayıma başlandı. Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran proje 10 Eylül'de yayına başlayacak.

Yarım Kalan Aşklar tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin