Yasak Elma ne zaman başlayacak? Tarihi belli oldu!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
31 Ağustos 2020 - 15:42
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda: Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Yasak Elma dizisinin yeni sezon hazırlıkları tamamlandı ve ne zaman başlayacağı belli oldu.

20-08/31/yasak-elma.jpg

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerin bir anda durmasının ardından ani bir sezon finaline giren Yasak Elma'nın merakla beklenen yeni bölüm tarihi belli oldu. Fragmanında Şahika, Ender ve Yıldız'ın hapishanede olduğu görülen dizi heyecan yaratmayı başardı.

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlayacak?

20-08/31/yasak-dizi.jpg

Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin yayın günü değişmedi ve 7 Eylül Pazartesi akşamı yayın hayatına başlamasına karar verildi. Entrika ve eğlence dolu dizi için geri sayım da böylece başlamış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin