Yeni Hayat ne zaman başlıyor? Yayın günü belli oldu!

Uzun zamandır beklenen Yeni Hayat dizisinin yayın günü belli oldu.

Merve Mutlu
31 Ağustos 2020 - 15:05
Gündem

Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nun yer alacağı Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat'ın hazırlıkları nihayet tamamlandı. Çekimlerine Mart ayında başlanan dizinin yayın tarihi koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti.

20-08/31/yeni-hayat-dizisi.jpg

Karga Seven Pictures imzalı dizi Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alıyor. Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren dizi için geri sayım başladı.

Yeni Hayat ne zaman başlayacak? Hangi gün?

20-08/31/yeni-hyat.jpg

Merakla beklenen Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat dizisi 3 eylül Perşembe akşamı yayın hayatına başlayacak. Çatı Katı Aşk dizisinin yayın gününün değişmesine neden olan dizinin, kanalın yeni sezonda büyük beklenti beslediği dizilerden olduğu biliniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin