Baraj Nehir (Damla Biran Yılmaz) kimdir?

Fox ekranlarının yeni dizisi Baraj'ın oyuncuları da hikayesi de büyük merak konusu. "Baraj dizisinde kim kimdir?" sorusunun cevabı haberimizde!

Merve Mutlu
18 Mart 2020 - 09:59
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının, 1977 yapımı Baraj filminden uyarlanan yeni dizisi Baraj'ın konusu ve oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. Baraj dizisi Nehir kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler!

Baraj Nehir kimdir?

20-03/18/baraj-nehir.png

Nehir yetimhanede büyümüş daha sonra da Zerrin ile tanışmıştır. Zerrin ona iş öğretmiştir ve bu iş dolandırıcılıktır. İnsanları dolandırıp paralarını almaktadır ama o evlenmek ve mutlu olmak istemektedir. Sosyal medyadan tanıştığı ve hiç görmediği Nazım'a aşık olur. Sonunda Nazım'ı görmek istediğinde ise karşısına bambaşka biri çıkacaktır.

Baraj dizisinde Nehir karakterini Damla Biran Yılmaz canlandırmaktadır.

Damla Biran Yılmaz kimdir?

20-03/18/biran-damla.png

Biran Damla Yılmaz, 1997 yılında İstanbul’da doğmuştur. Konservatuar eğitimi almıştır. Yasak, Beyaz Yalan, Muhteşem Yüzyıl dizislerinde rol almıştır. Çılgın Dersane Ada filmi ile sinema dünyasına da adım atmıştı. Atv’de yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül karakterini canlandırarak büyük bir çıkış yakalamıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin