Çukur dizisinin seti devam ediyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur devam edecek mi?

Merve Mutlu
17 Mart 2020 - 15:08
Gündem

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de 47 kişide pozitif olduğu tespit edilen Koronavirüs tüm ülkede gündelik hayatı derinden etkiledi. Dizi sektörü de bu virüsten nasibini aldı..

20-03/17/ukur-set-1584446155.jpg

Yüzme havuzları, hamam, sauna ve kaplıcalar, masaj salonları, cafeler, tiyatrolar, sinemalar, gösteri merkezleri, konser salonları, düğün salonları, gazinolar, pavyonlar, barlar, her türlü çocuk oyun alanları, çay bahçeleri, dernek lokalleri, lunaparklar ve spa merkezleri gibi umuma açık alanların geçici olarak kapatılması kararının ardından yeni bir karar da yoğun ve kalabalık çalışma koşullarının olduğu dizi sektörüne geldi. 

Çukur dizisinin setine Korona arası verildi!

20-03/17/ukur.jpg

BKM Yapım'ın hazırladığı Ramo ve Jet Sosyete dizilerinin setlerine ara verilmesinin ardından bir repo haberi de Çukur dizisinden geldi. Ay Yapım tarafından hazırlanan Çukur dizisi, çekimlerine 2 günlük ara vermişti. Geçtiğimiz akşam ise set çalışanlarına 1 hafta setin durdurulduğu bildirildi ve yapılacak durum değerlendirmesinin ardından nihai kararın verileceği öğrenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin