Zemheri final fragmanı yayınlandı! Finalde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Zemheri sona eriyor...

Merve Mutlu
17 Mart 2020 - 12:32
Gündem

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı, Show TV ekranlarının sevilen dizisi Zemheri, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümü ile ekranlara veda ediyor.

20-03/17/zzzz.png

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Zemheri, 10. bölümü ile son kez ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu kadrosu ve başarılı hikayesi ile ekranlardaki yerini alan dizi, ekranlarda çok uzun süre tutunamadı ve final kararı alındı. İzleyicilerini üzen bu gelişmenin ardından gözler final bölümüne çevrildi. 

Zemheri final bölümünde neler olacak? 

20-03/17/zemherii.png

Geçtiğimiz bölümlerde Ertan ile evlenmek zorunda kalan Firuze, dizinin finalinde Ayaz ile evlenecek. Berrak'ın sinir krizleri geçirdiği bölümde Ertan da intikam yeminleri edecek ancak Ayaz ile Firuze aşkına engel olamayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin