Pazartesi akşamı en çok ne izlendi? 16 Mart reytingleri...

Sevilen dizilerin reyting mücadelesi devam ediyor.

Merve Mutlu
17 Mart 2020 - 12:11
Gündem

Pazartesi akşamları, birbirinden başarılı televizyon dizilerinin reyting mücadeleleri ile oldukça ilginç geçiyor. Aynı akşam yayınlanan Sefirin Kızı, Çukur, Yasak Elma ve Fox Ana haber arasında en çok izlenenin hangisi olduğu büyük merak konusu. 

20-03/17/sefirin-mkizi.png

Başrolünde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma dizisi, Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in baş karakterleri canlandırdığı Çukur ve Neslihan Atagül ile Engin Akyürek'in yer aldığı yeni olmasına rağmen büyük hayran kitleli dizi Sefirin Kızı arasındaki rekabet devam ediyor. 

16 Mart Pazartesi reyting sonuçları belli oldu!

20-03/17/yasak-elma.png

Total'de en çok izlenen dizi hala Çukur iken onu Sefirin Kızı ve Yasak Elma takip ediyor. Ancak AB ve ABC1 grubunda ise durum farklı. Her iki grupta da Yasak Elma, Fox Ana Haber'in ardından ikinci sırada yer alıyor ve günün en çok izlenen dizisi durumunda. ABC1'de Çukur üçüncü Sefirin Kızı da dördüncü sırada yer alıyor. AB grubunda ise Sefirin Kızı üçüncü Çukur ise dördüncü oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin