Baraj Tarık (Burak Yörük) kimdir?

Fox ekranlarının yeni dizisi Baraj'ın oyuncuları da hikayesi de büyük merak konusu. "Baraj dizisinde kim kimdir?" sorusunun cevabı haberimizde!

Merve Mutlu
18 Mart 2020 - 11:01
Yeni Bölüm

1977 yılında çekilen ve başrollerinde Türkan Şoray ile Tarık Akan'ın rol aldığı Baraj filmi, Fox ekranları için dizi olarak yeniden çekiliyor. Başrollerinde sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin oyuncuları da hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. Baraj dizisi Tarık kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler!

Baraj Tarık kimdir?

20-03/18/baraj-tarik.jpg

Tarık yakışıklı, çekici, karizmatik bir genç adamdır. Kadınlar ve ilişkiler konusunda uzmandır. Konuşma becerisi ile her kadını tavlayabileceğine inanır ve tavladığı zengin kadınların parasını yiyerek geçinir. Sorumsuzdur ve aşka inanmaz. Lüks yaşam ve kadınlar onun tutkusudur. Parasını yediği kadınlardan birinin babası bu durumu fark eder ve borcunu ödetmek için onu baraj inşaatına göndererek Nazım ustaya emanet eder. Tarık kaçmaya çalıştıkça Nazım'a yakalanır. Nazım'ın oyununun bir parçası olacak ve bir oyun olarak başlayan ilişki aşka dönüşecektir.

Baraj dizisinde Tarık karakterini Burak Yörük canlandırmaktadır. 

Burak Yörük kimdir?

20-03/18/tarik-kimdir.png

26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da doğan Burak Yörük, kariyerine 2002'de "çocuk oyuncu" olarak başladı. Beykent Üniversitesi'nin "Tiyatro bölümünde" eğitimini sürdüren Burak Yörük; Ben Onu Çok Sevdim, 20 dakika ve Biz Boşanıyoruz adlı dizilerde oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin