Aynen Aynen sezon finaline giriyor! Ne zaman başlayacak?

Dijital platformun sevilen dizisi sezon finaline giriyor.

Merve Mutlu
18 Mart 2020 - 11:59
Gündem

Youtube'da Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya ile başlayan ve kısa bir süre sonra Blutv'ye geçen Aynen Aynen adlı mini dizi projesi, eğlenceli bölümleri ile izleyicilere keyifli anlar sunuyor. 

20-03/18/aynen.png

Geçtiğimiz yıl Youtube'da başlayan ve özgün içeriği ile dikkatleri üzerine çeken dizi kısa bir süre sonra Blutv'ye geçmişti. Dizinin ana karakterlerinden Uraz Kaygılaroğlu'nun, Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı adlı projeye geçmesi ile de yerine Kerem Bürsin geçmiş ve dizi yeni oyuncusu ile devam etmişti. 

Aynen Aynen dizisi sezon finaline giriyor!

20-03/18/aynen-aynen.png

Kadın – erkek ilişkilerini eğlenceli bir şekilde ele alan Aynen Aynen dizisi, Nil ve ev arkadaşı Deniz ile birlikte yaşadığı çılgın maceraları konu alarak yeni oyuncusu ile devam ediyordu. Yönetmenliğini Osman Kaya'nın, senaristliğini de Alper Erze'nin üstlendiği dizi bugün yayınlanacak olan 3. sezon finali ile hikayesine ara veriyor. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin