Kadir Doğulu Jet Sosyete dizisine konuk oluyor!

Ekranların sevilen dizisinin kadrosuna sevilen bir oyuncu konuk oluyor.

Merve Mutlu
18 Mart 2020 - 13:01
Gündem

BKM imzası ile hazırlanan ve ilk olarak tv8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisi, puhutv ekranlarında devam ettiği yayın hayatına ara vermeden izleyicileri güldürmeye devam ediyor. Sıkça ünlü isimleri konuk alan dizinin bu haftaki konuğu yine çok sevilen bir isim oldu. 

20-03/18/jet-sosyete.png

Oyuncu kadrosunda: Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren dizi, Nisan ayının sonunda final yapmayı planlıyor.

Kadir Doğulu Jet Sosyete dizisine konuk oluyor!

Daha önce; Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan, Metin Coşkun, Nilgün Belgün, Can Bonomo, Öykü Karayel, Onur Buldu ve daha birçok ismi konuk eden Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm konuğu ise Kadir Doğulu oldu. Vuslat adlı dizisi yakın zamanda final yapan ve yeni bir dizi hazırlığında olan Doğulu, Alara Çıkrıkçıoğlu'nun spor hocasını canlandırmak üzere Jet Sosyete dizisinin kadrosuna konuk oldu.

20-03/18/kadir-dogulu.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin