Baraj dizisi ilk bölüm ne kadar izlendi?

Fox ekranlarının yeni dizisi Baraj ne kadar izlendi? sorusu merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
18 Mart 2020 - 13:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde: Nazım usta karakteri ile Feyyaz Duman, Nehir rolü ile Damla Biran Yılmaz ve Tarık rolü ile de Burak Yörük'ün yer aldığı yeni dizi Baraj'ın 1. bölümü geçtiğimiz akşam izleyici ile buluştu. 

20-03/18/baraj.png

1977 yılında çekilen ve Türkan Şoray ile Tarık Akan'ın başrolde yer aldığı Baraj adlı film, Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ile Fatih Aksoy yapımcılığında dizi olarak çekilmeye başladı ve Fox ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Yüzünde bir yara olan ve çok az konuşan usta başı Nazım'ın, sosyal medyada konuşmaya başlayıp aşık olduğu Nehir'in karşısına çıkmaya korkarak, sorumsuz ama gönül işlerinde usta olan Tarık'ın fotoğrafını kullanması ve Nehir'in karşısına çıkarmasını konu alan bir aşk hikayesini izleyicilere sunuyor. 

Baraj ilk bölüm ne kadar izlendi?

20-03/18/baraj-dizisi-ne-kadar-izlendi-1584527962.jpg

Geçtiğimiz akşam ilk bölümü izleyici ile buluşan Baraj dizisi, ekranlara başarılı bir başlangıç yaptı. İlk bölümüyle Total'de 3. sırada yer alan dizi, AB Grubu'nda ise 4. sırada yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin