17 Mart Survivor'da kim elendi?

tv8'in sevilen programı Survivor'da geçtiğimiz akşam kim elendi?

Merve Mutlu
18 Mart 2020 - 15:31
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde izlenme rekorları kıran Survivor yarışması, bu sezon da ilgiyle izleniyor. 

20-03/18/survivor.jpg

Ünlüler ve gönüllüler arasında gerçekleşen karşılaşmalar kıyasıya rekabet ile geçiyor ve izleyiciler ekran başında kilitlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Survivor yine tüm heyecanıyla ekranlardaydı. Bölümü kaçıran izleyiciler ise "Survivor'da dün gece kim elendi?" sorusunun cevabını arıyor.

Geçtiğimiz akşam Survivor'da kim elendi?

20-03/18/susrvivor-1584534393.png

17 Mart akşamı yapılan elemede adaya veda eden isim belli oldu. İlk eleme adayı Gönüllüler takımından Cemal Can Canseven'di. Gözyaşları ile konseye damgasını vuran Cemal Can'ın yanında elemeye giren bir diğer isim de SMS oylamasını alan Nisa'nın adını yazdığı Tayfun oldu. Cemal Can Ceyhun'un adını yazarken Yunus Emre de Evrim'in adını vermişti. Gecenin sonunda elenen ise Tayfun oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin