Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1.Bölüm Fragmanı ve Yayın Tarihi

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1.bölüm fragmanında detaylar belli oldu. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda da açıklamalar yapıldı. İlk bölüm ne zaman geliyor?

Birkaç kez adı değişen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi için en net bilgiler gelmeye başladı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı kesinleşti. Aynı zamanda günü kesinleşti ve 1.bölüm fragmanı da yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1.bölüm fragmanında bize gösterdikleri şeyler o kadar etkileyici ki dizinin yayın gününe kadar merakla bekleneceği kesin.

Hele ki bir de dönem dizisi olduğunu hesaba katacak olursak, o zaman beklentilerimiz daha da çok artmış oluyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı da belli olmuş durumda. Hatta ilk bölüm için fragmanın paylaşıldığını da ekleyelim.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1.Bölüm Fragmanı Nasıl? Yayın Tarihi Ne Zaman?

Dizinin yayın tarihi netlik kazanmış durumda. Bundan başlayacak olursak dizi 16 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek. Tabii ki beklendiği gibi yayın saati de 20:00 olacak. TR1 ekranlarında karşımıza çıkacak olan yapımın, ilk bölüm fragmanın da gördüğümüz detaylara da dikkat çekelim.

İlk bölüm fragmanı ya da dizinin 3.tanıtım fragmanı olarak paylaşılan video, nasıl bir dizi göreceğimizi adeta özetledi. Tam bir dönem dizisi olacağını anladığımız yapımda çok etkileyici sahnelerin olduğu da anlaşılıyor.

Dizinin hazırlık süreci biraz sürdü biliyoruz. Tanıtımdan anladığımız hazırlık sürecinin bu kadar uzun olması normal. Arka planda ciddi bir çalışma olduğunu anlıyoruz. Prodüksiyon için zaman harcandığı kesin.

Tanıtım videolarından sonra beklentileri daha da yükselten dizinin, yayın tarihini merakla bekliyoruz. 16 Eylül’den sonra ilk bölümle beraber ne kadar başarılı ya da ne kadar beklentileri karşıladı bakacağız. Şimdilik dizinin yayın tarihini bekleyelim. Yeni sezon ilk bölüm yayınlandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin