Fatma 2.Sezon Geliyor! Ne Zaman Yayınlanacak Belli mi?

Fatma 2.sezon için ilk haber geldi. Burcu Biricik katıldığı bir film festivalinde haberi verdi? İşte Fatma 2.sezon hakkında ortaya çıkan haberler ve son gelişmeler.

Fatma dizisi Netflix üzerinden yayınlandığı zaman ses getirmeyi başardı. Dizinin ilk sezonu çok kısa tutuldu ama orijinal hikayesi ve Burcu Biricik’in ortaya koyduğu performans çok konuşuldu. İddialı bir dizi olarak lanse ettiğimiz yapım hakkında en çok sorulan soru ise Fatma 2.sezon gelecek mi sorusu olmuştu.

Çünkü dizinin ilk sezonu çok tutulmasına karşın sezon sonunda Fatma karakterinin ölmesi gibi bir ihtimal ortaya çıkmıştı. İhtimal diyoruz çünkü kesin olarak karakter öldü mü ölmedi mi belli olmadı. Bu nedenle ikinci sezonun gelip gelmeyeceği net değil. İşte bu konuda bir bilgi Burcu Biricik tarafından geldi.

Fatma 2.Sezon için İlk Gelişme

Dizinin yeni sezonu için resmi bir açıklama beklerken, Burcu Biricik tarafından bir bilgi geldi. İnsanlar İkiye Ayrılık filminin, film festivali kapsamında bir etkinliği düzenlendi. Filmde yer alan isimlerden biri olan etkinlikte boy gösteren ünlü oyuncu, burada vermiş olduğu bir röportaj sırasında Fatma’nın ikinci sezonunun olduğunu söyledi.

Açıklama doğrudan Fatma 2.sezon üzerinde yapılmadı da laf arasında dizinin yeni sezonu olduğu söylendi. Böyle olunca dizi hakkında net bilgileri de elde etmek mümkün olmadı. Yani artık devam sezonu gelecek biliyoruz ama ne zaman gelecek bilmiyoruz.

21-09/07/fatma-2sezon-3.jpg

Bunun için de tabii ki yeni açıklamaları beklemek lazım. Başlıkta sorduğumuz sorunun yanıtı bu nedenle hayır olacak. Şu an için konuşulan ve ortaya çıkmış olan herhangi bir tarih söz konusu değil.

Dizinin yeni sezonu ile ilgili resmi bir paylaşım yapılması durumunda, bunu da sitemizde paylaşırız. Şimdilik öyle bir durum ortaya çıkmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin