Son Yaz Yeni Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi

Son Yaz yeni sezon ne zaman başlıyor kesinleşti. Yeni sezon için beklenen ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizi ne zaman ekranlarda olacak?

Oğulcan Özsezgi
08 Eylül 2021 - 00:00
Gündem

Bir süredir yayın tarihinin ne zaman olacağı konusunda meraklı bekleyişimizin devam ettiği Son Yaz dizisinin, yeni sezon detayları artık netleşti. Birkaç hafta önce dizinin yeni sezon çekimlerinin başladığını söylememizden bu yana beklediğimiz fragman da yayınlandı. Sadece fragmanla da yetinmedik. Artık Son Yaz yeni sezon ne zaman başlıyor ve dizi hangi gün yayınlanacak bunları da biliyoruz.

Bu detaylara da bakarak Son Yaz dizisi hakkındaki son gelişmeleri ve yeni sezonun yayın tarihi hakkında verilen bilgileri paylaşalım.

Son Yaz Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin ilk fragmanında çok bir detay yok. Akgün’ün içeri düştüğünü görüyoruz. Zaten dizinin yeni sezonunda herkesin bir köşeye gittiğini göreceğiz. Canan’ın ölümü sonrasında Selim, her şeyden uzaklaşmış. Kara ailesinin durumu pek iç açıcı değil.

Herkes bir köşeye savrulmuş bir haldeyken diziye yeni katılan karakter Sare Akay tüm durumu değiştirecek. Bir nevi toplayıcı güç olacak ve herkesi yeniden bir araya getirmeye çalışacak. Bunu başardığını da zaten göreceğiz.

Dizinin ne zaman yayınlanacağına gelince, verilen tarih 18 Eylül olarak açıklandı. Bundan sonraki dönemde dizi Cumartesi günleri yayınlanacak gibi duruyor. Zaten bu konuda son gelişmeleri de daha önce açıklamıştık.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni sezonda devam etmesine karar verilmişti. Başarılı dizi yeni sezonda da en azından kış dönemine kadar devam edecek denilince, dizinin gün tartışmaları gündeme gelmişti. Öyle ki Son Yaz yeni sezonun da Cuma günün yayınlanması gündemdeydi.

Fakat bu tanıtımla beraber de daha iyi anlamış olduk ki bundan sonra Son Yaz, Cumartesi günleri ekranlara gelmeye devam edecek. Reyting durumlarına göre sonradan bir değişme olacak mı olmayacak mı sezon içerisinde belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin