Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Oyuncuları ve Konusu

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları kimler? Eylül ayında yayınlanacak olan dizinin konusu hakkında neler biliyoruz? İşte yeni TRT 1 dizinin detayları.

Bir denizcilik hikayesini ve tarihi izleyeceğimiz Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı için zaman geldi. Dizinin bu zamana kadar 3 tanıtım videosu yayınlanmıştı. Yayınlanan 3.tanıtım videosunda ise hem bir fragman havası gördük hem de dizinin ne zaman yayına çıkacağını gördük. Dizinin ne zaman yayınlanacağını bilmemiz, oyuncu kadrosu için de önemli fikirlerimiz olması demek oluyor. Peki Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları kimler?

Dizinin konusu hakkında neler biliniyor? Daha da önemlisi merak edenler için dizinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosu içerisinde yer alan isimler hakkında daha fazla bilgi olsa da canlandıracakları karakterlerin hangileri olacağını net olarak bilmediklerimiz var. Bunu belirtelim. İlk bölümden sonra kim kimi canlandırıyor daha fazla bilgi elde etmiş olacağız. Bununla beraber şu ana kadar belli olan isimlere ve karakterlerine bakalım.

  • Ulaş Tuna Astepe - Ana karakterlerden biri olan Barbaros Hayrettin Paşa’yı canlandıracak
  • Engin altan Düzyatan - Yine Barbaros kardeşlerden Oruç Reis’i canlandıracak.
  • Caner Topçu - Denizcilerden biri olan İlyas Reis
  • Yetkin Dikinciler - İshak Reis karakteri
  • Pelin Akil Altan - Izabel karakterini canlandıracak
  • Bahadır Yenişehirlioğlu - Yakup Ağa
  • İsmail Filiz - Kurdoğlu Muslihiddin Reis karakterini canlandıracak.

21-09/09/barbaroslar-akdenizin-kilici-2.jpg

Bu isimlerin dışında henüz hangi karakterleri canlandıracağı konusunda bilgilerin bulunmadığı oyuncular da var. Bu isimler;

Devrim Evin
Melis Babadağ
Gülcan Arslan
Yiğit Özşener
Tolga Akkaya
Cem Bender
Miraç Sözer

Oyun kadrosunda değişiklikler olursa, bunun güncellemesine bakarız. Henüz dizi yayınlanmadığı için karakterleri daha iyi tanımak adına beklemek gerekecek. Onun dışında dizinin konusuna da bakalım.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Konusu

Dizi Barbaros kardeşleri konu edinecek. Hızır, Oruç, İlyas ve İshak kardeşlerin Barbaros kardeşler olarak anılacakları hikaye konu edinecek. Denizlerin fatihlerinin hikayelerini göreceğiz. Dizinin ne zaman yayınlanacağına gelince, ilk bölüm 16 Eylül Perşembe günü ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin