Saygı 2 Yayın Tarihi ve İlk Uzun Fragman

Saygı 2 uzun fragmanı yayınlandı ve dizinin yayın tarihi konusunda açıklama geldi. Dizi ne zaman yayınlanıyor? Yeni karakterler kimler olacak?

Saygı 2 uzun fragmanı yayınlandı. BluTV’nin en iddialı dizilerinden biri olan Saygı için yeni sezonun geldiğini gösteren fragman, önemli detaylarla beraber geldi. Fragmanda yeni oyuncular ve bu oyuncular hakkında bazı ufak ipuçları da gözüküyor.

Bir yandan dizinin fragmanı dikkatimizi çekti ve birçok şey öğrendik ama bir yandan da dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgilere ulaşmış olduk. Gelin şimdi merak edilen Saygı 2 detaylarını ve yayın tarihini açıklayalım.

Saygı 2 Fragmanında Yeni Karakterler Gözüktü

Ercüment Çözer tabii ki yine başrolde. Bu sefer farklı yönlerini de göreceğimiz Ercüment Çözer, temelde yine çok acımasız olacak. Kendi cezalandırma metotlarından tanıdığımız isim, yine yeniden kendi çapında cezaları kesecek ve yargı dağıtacak.

Burada en çok göze batan isimler ise Sarp Akkaya ile Damla Sönmez olacak. Diziye bu sezonda katılacak olan yeni isimler, epey bir hareket getirmiş onu da anlamış olduk. Saygı 2 fragmanında özellikle Damla Sönmez’in dominant bir rol ile öne çıkacağını anlıyoruz.

Fragmanda gördüğümüz ünlü oyuncunun bir savcıyı canlandıracak oluşu. Ama detay istemeyin çünkü detay noktasında fragmanda çok fazla gözüken bir şey olmadığının altını çizelim.

Diğer isim ise Sarp Akkaya. Yine dizinin yeni yüzlerinden biri olacak Sarp Akkaya da Savaş ile ilişkili bir karakteri canlandıracak. Her şeyden öte anladığımız yine çok hareketli bir sezonun geleceği.

Zaten dizinin hayranları yakında tüm gelişmeleri görebilecek çünkü Saygı 2 yayın tarihi 23 Eylül olarak açıklandı. Ay bitmeden dizinin yeni bölümleri de yayınlanmaya başlamış olacak. Bir üçüncü sezon gelecek mi derseniz işte orasını bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin