Mevlana Celaleddin-i Rumi Dizisinden İlk Görüntü Geldi

Mevlana dizisi için ilk görüntü paylaşıldı. Kaan Yıldırım tarafından paylaşılan ilk görüntüye göre dizinin kostüm seçimleri bir hayli iddialı olacak.

Yaz başında başrolde Timuçin Esen’in yer alacağı iddia edilen Mevlana Celaleddin-i Rumi dizisi için beklenen haber geldi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda hala bir gelişme yok ama şu var ki dizinin çekimlerinin Konya’da başladığı duyuruldu.

Çekimlerin başlamasının hemen arkasından ise diziden ilk görüntüler de gelmeye başladı. İlk görüntüyü paylaşan isim ise Kaan Yıldırım oldu. Dizide başrol oyuncusu olacak olan Kaan Yıldırım, beklentileri arttıran bir görüntüyle çekimlerin de başladığını göstermiş oldu.

Mevlana Celaleddin-i Rumi Dizisi Ne Zaman Geliyor?

Kale Film tarafından hazırlandığı bilinen Mevlana dizisinin yönetmenliğini de Can Ulkay yapıyor olacak. TRT 1 için hazırlanan dizinin zaten bir dönem dizisi olacağını da biliyoruz ama Kaan Yıldırım’ın paylaşımına bakacak olursak dizinin kostüm seçimleri de dikkatleri çekecek.

Benzer dizilerde yine kostümler ve mekanlar konusunda iddialı seçimler çok konuşulmuştu. Mevlana Celaleddin-i Rumi dizisi için de aynı şeyin geçerli olması söz konusu olacak.

21-09/09/mevlana-dizisi.jpg

Peki dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alacak? Açıkçası oyuncu kadrosunda da çok iddialı isimler var. Zaten Kaan Yıldırım’ı baştan söylemiş olduk. Bildiğimiz diğer isimleri ise hemen aşağı ekleyelim.

Altan Gördüm
Mert Karabulut
Burç Kümbetlioğlu
Yusuf Çim
Baki Davrak
Ushan Çakır
İlker Aksum
Mert Turak

Gibi iddialı isimler de dizi de olacak. Mevlana dizisinin ne zaman yayınlanacağı ve kaç bölümden oluşacağı ise açıklanmadı. Dizinin çok uzun olmayacağı düşünülüyor.

Çekimler ilerledikçe bu konuda da bilgi gelecektir. İlk paylaşımı yapan Kaan Yıldırım oldu ama çekimler ilerledikçe setten daha çok paylaşım geleceğine eminiz. Yeni bilgiler gözüktüğü zaman biz de paylaşmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin