Into the Night 2. sezon Netflix'te! Kıvanç Tatlıtuğ'un da katıldığı dizinin yeni sezonu yayında!

Netflix'in bilim-kurgu ve gerilim türündeki Belçika yapımı dizisi "Into the Night" 2. sezonuyla döndü! Yeni sezona dair bilmek istedikleriniz burada... Yakamoz S-245 dizisi de yolda!

Hayatta kalma mücadelesi daha yeni başlıyor. Sığınağa tam zamanında ulaşmayı başardılar. Peki, burası düşündükleri kadar güvenli mi?

Tek amaçları hayatta kalmak! İlk sezon bölümleri, dünya genelinde hala etkisini göstermeye devam eden koronavirüs pandemisinin ilk zamanlarında çoğu bölgede uygulanan karantina sürecinde izleyiciyle buluşan ve büyük ilgi gören "Into the Night" dizisinin 2. sezonu için geri sayım sona erdi ve yeni sezon bugün itibarıyla yayınlandı!

Birinci sezonu 01 Mayıs 2020'de yayınlanan yapımın 2. sezonu, tıpkı ilk sezon gibi 6 bölümden oluşuyor.

Peki, güneşin gizemli bir biçimde önüne çıkan her şeyi ve herkesi yok etmeye başladığında Brüksel'den kalkan bir gece uçağının yolcularının ve mürettebatının sürekli batıya ve geceye doğru uçarak hayatta kalmaya çalışmasını konu edinen yapımın yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

INTO THE NIGHT 2. SEZON HAKKINDA DETAYLAR

Bilim-kurgu ve gerilim öğelerini harmanlayan Into the Night'ın 2. sezonunda; yer altının derinliklerinde kendilerine bir sığınak bulan yolcular, yeni krizlerle ve onlara ev sahipliği yapan askerlerle aralarında tırmanan gerilimle uğraşmaya devam ediyor.

Yolcular tam sığınaktaki yaşamın akışına alışırken ilk olarak birden yiyecek kıtlığı baş gösteriyor. Bu gelişme üzerine grup, yeni bir yolculuğa çıkma riskini alıp almamayı gözden geçirmeye başlıyor.

Dizinin 2. sezonunun nasıl geçeceğine dair oyuncu kadrosundan bazı isimlerin söylemleri şöyle:

- Vincent Londez (Horst): "Bu sezon atmosfer çok farklı. Kaçmıyoruz. Durup sağ kalmaya çalışıyoruz. Yeni bir kurallar ve düzenler dünyası kurmalısın ve yaptığın seçimlerden bazı insanlar memnun, bazıları değil."
- Laurent Capelluto (Mathieu): "İkinci sezon, farklılıklarına rağmen bir tür kabileye dönüşen bu grupla ilgili. Askerî bağlama geçiş var."
- Joe Manjón (Felipe): "Birinci sezon yolcuları sığınağa vardıklarında kendilerini güvende sanıyorlar. Öyleler de. Ama sığınakta sorun yaşamaya başlıyoruz, çünkü yolcular istediklerini yapmaya başlıyorlar. Elbette bunu askerî bir ortamda yapamazsınız. Zor bir durumdayken, korktuğunda, savunmasız hissettiğinde başkalarına güvenmezsin. Savunmaya geçer ve korkularına gömülürsün."

21-09/08/into-the-night-netflix-season-2.jpeg

Sezonun, süreleri 33 ile 37 dakika arasında değişen bölümlerinin isimleri şu şekilde sıralanıyor: "Zara", "Laura", "Ines", "Gia", "Thea", "Asil".

Jason George'un (The Protector, Narcos) senaryosunu kaleme aldığı Into the Night'ın çok uluslu oyuncu kadrosunda Pauline Etienne (Sylvie), Laurent Capelluto (Mathieu), Stefano Cassetti (Terenzio), Mehmet Kurtuluş (Ayaz), Regina Bikkinina (Zara), Alba Gaïa Bellugi (Ines), Babetida Sadjo (Laura), Jan Bijvoet (Rik), Ksawery Szlenkier (Jakub), Vincent Londez (Horst), Nabil Mallat (Osman), Joe Manjón (Felipe) gibi isimler yer alıyor.

Aylar önce haberi çıktığı üzere Türk oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sezonun konuk oyuncuları arasında yer alıyor. Oyuncu, sezonun 6. bölümünde izleyici karşısına çıkıyor. Ayrıca Tatlıtuğ'un rol aldığı Yakamoz S-245 isimli uzantı dizi de yolda!

21-09/08/into-the-night-2-sezon-afis.jpeg

INTO THE NIGHT 3. SEZON OLACAK MI?

Into the Night 3. sezonun olup olmayacağına dair henüz Netflix cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Yakın bir zaman içinde bu konuya dair resmi bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.

"Into the Night" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin