Netflix'in Perde Arkası koleksiyonunun yeni parçası: Untold Breaking Point

Bir döneme damgasını vuran Mardy Fish'in yaşamına dair bilinmeyenleri açığa çıkaran "Perde Arkası: Kırılma Noktası" Netflix'te! Konusu, fragmanı...

"Bu maç hayatımı sonsuza dek değiştirebilirdi. Ve sonra birden..."

Dünya genelinde pek çok ünlü sporcunun yaşamlarının perde arkasını ekranlara getiren Netflix'ten spor temalı yeni bir belgesel yapım daha: "Perde Arkası: Kırılma Noktası"

Orijinal ismi "Untold Breaking Point" olan ve 2000'li yılların başında öne çıkan birkaç Amerikalı tenisçiden birini, Mardy Fish'i merkeze alan spor temalı belgesel filmi "Perde Arkası: Kırılma Noktası" 07 Eylül 2021 Salı gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

PERDE ARKASI: KIRILMA NOKTASI NEYİ KONU ALIYOR?

Peki, yapımın konusu ne?

"Hayatım boyunca idman yaptım. Her seferinde kazanmam lazımdı. Ama şiddetli kaygı rahatsızlığına yakalandım. Böylesine yoğun bir rekabet ortamında birdenbire aklıma milyon tane kuruntu gelmeye başladı. Faydam dokunsun diye hikayemi paylaşacağım..." Mardy Fish bir dönem yaşadıklarını işte bu şekilde dile getiriyor.

21-09/08/untold-breaking-point-izle.jpeg

Perde Arkası: Kırılma Noktası'nda; Amerikalı tenisçi Mardy Fish'in, ülkesinin bu spordaki başarısını sürdürmesi için üzerinde baskı hissedince tüm hayatını değiştiren ruhsal sorunlarla karşı karşıya kalmasını konu ediniyor.

Netflix'in "Perde Arkası" koleksiyonunun bir parçası olan bu yapımda Mardy Fish hakkında hiç bilinmeyenler ve bir dönem çok konuşulan konuların perde arkası bizzat Fish'in söylemleriyle aydınlatılıyor.

21-09/08/untold-breaking-point-poster.jpg

Chapman Way ve Maclain Way (Vahşi Kırlar) spor temalı bu belgeselin ortak yaratıcıları, ortak yönetmenleri ve baş yapımcıları konumundalar.

"UNTOLD Vol 1: Breaking Point" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin